Nieuw template aanmaken

1. Klik boven in de hoofdnavigatie balk op 'Template';
  2. Klik linksboven in het scherm op '+ Nieuw template';
  3. Vervolgens vul je deze gegevens in: (velden met een ster zijn verplicht).
  • Naam: Geef de template een naam
  • Map: Kies de map waarin de template wordt geplaatst
  • Stijl: Kies de lay-out (stijl) van het template
  • Taal: Selecteer de taal waarin het document geschreven wordt

Geavanceerde instellingen:
Onder de invulvelden van de verplichte gegevens staan de geavanceerde instellingen. Deze kunnen aan/uitgevinkt worden en dit zijn de volgende instellingen:

Template settings:

• Inclusief voorpagina: zet deze instelling aan om de voorpagina te tonen in het document
  • Inclusief inhoudsopgave: zet deze instelling aan om de inhoudsopgave te tonen in het document
  • Automatisch archiveren: selecteer (mits gewenst) een datum waarop een template automatisch gearchiveerd zal worden.

Aangemaakte documenten instellingen:

• Goedkeuringsstappen inschakelen voor bewerkbare inhoud
  • Gebruikers toestaan om extra bijlagen aan te maken in documenten: hiermee krijgen de schrijvers de rechten om nieuwe bijlagen toe te voegen aan het document.
  • Verborgen elementen aanduiden: wanneer een element weggefilterd is in het document zal deze instelling een tekst tonen dat het element is weggefilterd.

Klik vervolgens op doorgaan om het template creƫren. Zie dit artikel om het template in te richten: Template ontwerpen

Stap 1 & 2:

Stap 3: (beide afbeeldingen hieronder zijn hetzelfde instellingsmenu waar gescrold kan worden voor het opslaan).