Het instellen van een deadline voor een workflowstap in een enkel document is heel eenvoudig.

1. Selecteer het document wat een deadline nodig heeft voor een workflowstap.
  2. Klik rechtsboven in de navigatiebalk op de huidige workflow stap, links van de knop "Stap voltooien".
  3. Een menu klapt uit, waarin alle workflowstappen staan. Klik nu rechts in dit menu op de deadline van de desbetreffende stap om deze te wijzigen of in te voeren.
  4. Selecteer een datum in de kalender.
  5. Er is nu een deadline ingesteld voor een specifieke workflow stap

Let op:
Het is ook mogelijk om een gebruiker toe te wijzen aan een workflow stap. Als dit nog niet is gebeurd, klik je op de "Geen gebruiker" knop links van de deadline en selecteer je een gebruiker.

1. Klik op de workflow stap

2. Klik rechts van een workflow stap om een datum te selecteren als deadline.