Het is mogelijk om de instellingen van je gemarkeerde PDF aan te passen. Klik hiervoor rechtsboven in de navigatiebalk op de 3 puntjes (...). Klik daarna op "Gemarkeerde PDF Opties" ("Annotated PDF options" in Engels).

Hierin heb je de volgende mogelijkheden:

• Toon Beschrijving (blauw): Door deze aan te zetten krijg je in het gemarkeerde PDF ook de hulptekst te zien die door de template maker in de template is gezet.
  • Toon niet geselecteerde opties: Door deze aan te zetten krijg je in de gemarkeerde PDF ook de niet gekozen opties binnen een keuze lijst te zien.

Hieronder hebben we twee voorbeelden geplaatst, eerst waar beide opties aan staan, vervolgens waar beide opties uit staan.

Uitkomst beide opties aan:

Uitkomst beide opties uit: