Op deze pagina tref je meer informatie over onze feature: Wettelijke nummering Deze feature begeeft zich op dit moment nog in de beta fase. Dit betekent dat de onderliggende logica nog niet definitief is en mogelijk in de toekomst gewijzigd kan worden. Heb je overige vragen hebben over deze feature na het bekijken van ons demo filmpje? Stuur gerust een mail!

Meer informatie


Het is mogelijk om in net zoals in de vorige nummering de vorige hoofdstuk nummers ook mee te nemen.  


Bijvoorbeeld 2.2.1 i.p.v 2


U kunt dat doen door bij de nummering instellingen bij het niveau de `Label en nummer formaat` aan te passen. Hieronder ziet u een screenshot waar bij het nummer formaat het volgende staat: `[h1].[h2].[h3].[h4]`.

Dit geeft aan dat in dit formaat de bovenliggende nummers ook meegenomen worden bij niveau 4.  Elke h1, h2, h3 of h4 tussen twee blokhaken [ ] geeft hier het bovenstaande niveau. Hierdoor is bijvoorbeeld ook het volgende mogelijk.


[h1].[h4]


Dit zal dan het getal van het Hoofdstuk samen met het getal van het Artikel zijn -> 4.1 bijvoorbeeld. Zo wordt er niet gekeken naar h2 of h3 en kan deze dus weggelaten worden.

Zoals u kunt zien in de screenshot geeft de instelling `[h1].[h2].[h3].[h4]`  voor het Artikel het resultaat `1.1.1.1`. Alle bovenliggende niveaus worden aan elkaar geplakt door een punt.