Wanneer je een nieuwe opleiding wil toevoegen aan Docfield, heb je 4 basis benodigdheden nodig:

1. Naam
  2. Academie
  3. Isat
  4. Titel na de opleiding

Stappenplan

Om een nieuwe opleiding toe te voegen, dien je de volgende stappen te nemen:

1. Klik boven in de hoofdnavigatie balk op 'Opleidingen'
  2. Klik linksboven in het beeldscherm op '+ Nieuwe opleiding'
  3. In het volgende scherm kun je de nieuwe opleiding invullen. Alle 4 de velden zijn verplichte invoervelden. Klik op 'Opslaan' om de opleiding definitief op te slaan en toe te voegen.

Uitleg invoervelden:

• Naam: Dit betreft de naam van de opleiding. Houd er rekening mee dat deze naam ook in de OER documentatie terugkomt, zoals op het voorblad van de OER documenten die aan de opleiding gekoppeld zijn.
  • Academie: Academie waaraan de opleiding gevolgd wordt. Houd er rekening mee dat de Academie ook in de OER documentatie terugkomt, zoals op het voorblad van de OER documenten die aan de opleiding gekoppeld zijn.
  • Isat: Uniek opleidingsnummer. Houd er rekening mee dat de Isat ook in de OER documentatie terugkomt, zoals op het voorblad van de OER documenten die aan de opleiding gekoppeld zijn.
  • Titel na de opleiding: Er kan gekozen worden uit de opties die hieronder zijn weergegeven. Mochten er opties ontbreken, neem dan contact op met support.