Dit artikel is alleen van toepassing voor gebruikers die niet via een Single Sign-On (SSO) dienst zoals SurfConext inloggen. Je logt dan in Docfield in met een apart wachtwoord, en niet via je instellingsaccount.

Maakt je instelling wel gebruik van SSO om in te loggen, vraag dan aan de IT-dienst van je instelling waar je je algemene wachtwoord kan aanpassen.

1.  Klik rechtsboven op Profiel

2. Klik in de navigatiebalk van het profiel op "Wachtwoord" om je wachtwoord aan te passen

3. Voer een nieuw wachtwoord in (2x) op de volgende pagina en klik op de blauwe knop (opslaan).